GELAAT & LICHAAM

Voor de gelaatsverzorgingen en lichaamsbehandelingen werken we met:

AHAVA, Hydro Peptide en UTSUKUSY.


Aanvullend bij deze behandelingen kan er genoten worden van de voordelen van de

Oxygéneo plus en de Hydra Vacuum.


Dit gloednieuwe toestel zorgt voor een verhoogde zuurstoftoevoer in de huid waardoor men een betere opname van actieve ingredienten bekomt, en een perfecte 'glow'!


AHAVA

 

Sinds 1988, AHAVA= Hebreeuws voor 'liefde'.


Afkomstig van de Dode Zee, 423m onder het zeeniveau.


Een uniek meer met modderige oevers die de hoogste concentratie hydraterende mineralen ter wereld bevatten.

De Dode Zee wordt ook wel 'bron van eeuwige jeugd op aarde' genoemd, in de oudheid maakte Cleopatra van deze betoverende oase haar persoonlijke spa.... en ze wist goed waarom.

Door de mineraalrijke producten van de Dode Zee dagelijks te gebruiken zien we een aanzienlijke verbetering bij tal van huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis, droge huid,...


Psoriasis;

Psoriasis is een goedaardige huidaandoening die chronisch kan zijn en waaraan 2 tot 3 procent van de bevolking aan lijdt. +-30000 mensen in België.

De huidvernieuwing, afschilferen van de huidcellen, gebeurt in normale omstandigheden om de 28 dagen. Bij psoriasis gebeurt dit om de 2 à 3 dagen.

Er zijn verschillende vormen van psoriasis maar de meest voorkomende vorm is de psoriasis vulgaris, ook wel de chronische plaque psoriasis genoemd.

De oorzaak is onbekend maar algemeen is geweten dat stress een grote rol speelt. Ook het voedingspatroon is belangrijk, tevens zijn er onderzoeken naar glutenintollerantie.


Vraag gerust naar onze specifieke psoriasisbehandelingen in het instituut en de aangepaste thuisverzorging!Hydro Peptide


Sinds 2004, Hydro Peptide is marktleider in het gebruik van peptiden, dit zorgt voor

ongeëvenaarde anti-ageing resultaten.

Peptiden zijn celboodschappers vergelijkbaar met 'personal trainers' voor de huidcellen.

Ruwe en minder doeltreffende ingrediënten worden vervangen door peptiden om rimpels, hyperpigmentatie, (volwassen-)acné en andere huidproblemen aan te pakken.

Met meer dan 60 peptiden, botanische stamcellen rijk aan anti- oxidanten, groeifactoren en hyaluronzuur bieden deze bekroonde verzorgingsproducten gerichte oplossingen voor alle huidtypes.

Hydro peptide is winnaar van meer dan 30 beauty awards!